• LUKEMATTOMIA KILOMETREJÄ HIIHTOA

    LUKEMATTOMIA KILOMETREJÄ HIIHTOA

  • LÄHES 1000 TUNTIA TREENIÄ VUODESSA

    LÄHES 1000 TUNTIA TREENIÄ VUODESSA

  • TAHTOA JA MÄÄRÄTIETOISUUTTA

    TAHTOA JA MÄÄRÄTIETOISUUTTA

KISA-JA HARJOITUSKALENTERI

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

TULOSSA

Ei tulevia tapahtumia!
Viime perjantai oli hieman erilainen päivä urheilijan arjessa. Päivää voisi kuvailla adjektiiveilla hauska, kiva, jännittävä, mutta samalla se oli myös aika rankka. Vai mahtoiko rankkuus johtua vain orastavasta flunssasta? Tai siitä, että takana oli raskas Vuokatin leiri ja edellispäivän matkustus Etelä-Suomeen? Se jäänee arvoitukseksi, mutta itse päivään.

Päivä alkoi rennosti Vanajanlinnassa aamupalalla ja päivän ohjelman kertaamisella. Aamupäivän ohjelmassa oli viestijoukkueemme uuden yhteistyökumppanin Voglian kuvaukset. Ennen kuvauksia meidät luonnonlapset piti saada kuvauskuntoon. Ensiksi uhrattiin joukkueemme nuorin, eli Kainulaisen Anni :) Tiina-Maria Valanti loihti meikillä Annista melkoisen kaunottaren samalla jakaen meille kaikille käytännöllisiä meikkausvinkkejä. Nyt meillä kaikilla pitäisi olla ainakin perustiedot hallussa. Saa nähdä, miten tulevaisuudessa toteutuksen kanssa onnistumme. Tiina-Marian laitettua myös hiukset kuvauskuntoon oli Annin aika siirtyä kameran eteen kuvattavaksi ja minun siirtyä Tiina-Marian taitavien käsien laitettavaksi. Etenimme kuvauksissakin siis jo perinteeksi muodostuneessa hiihtojärjestyksessä Anni, minä ja tässäkin luotimme ankkurina Monosen Lauraan. Saa nähdä, jos taas ensi talvena rikkoisimme rajoja ja sekoittaisimme pakkaa vaihtamalla järjestystä? Meikin ja hiusten jälkeen oli kuvien vuoro, mutta sitä ennen Voglian Heidi Lihr stailasi meidät kuvauskuntoon. Kuvauksesta vastasi Studio Skaalan Olga Poppius, joka sai meidät jäyhät suomalaisneidotkin rentoutumaan kameran edessä. Wau, olipa hauskaa! Lopuksi otimme yhteiskuvat tärkeiden taustahenkilöiden kanssa eli Voglian toimitusjohtajan Markku Virtasen, kova urheilumies itsekin, sekä valtavasti töitä meidän eteen tekevän Sirpa Korkatin kanssa. Sipi mahdollisti tämänkin yhteistyön.

image001
Photo: Olga Poppius / Studio Skaala, Make-up&hair: Tiina-Maria Valanti / TOIMISTO, Style: Heidi Lihr / Voglia

Päivä jatkui kuvausten jälkeen median ja yhteisytökumppaniemme kanssa. Ensiksi oli median kuvausten vuoro ulkona Vanajanlinnan kauniissa ympäristössä, jonka jälkeen siirryimme sisätiloihin kertomaan kuulumisiamme menneestä harjoituskaudesta ja odotuksista talven suhteen. Vanajanlinnan tarjotessa meille ja median edustajille pientä välipalaa jutustelun oheen. Tilaisuus oli hyvin rento ja vapautunut ja uskon, että media sai kaipaamiaan vastauksia. Joukkueena tavoitteenamme on edelleen olla Suomen paras, mutta seurasiirtojen myötä muutama joukkue on vahvistunut haastamaan meitä. Toisaalta myös moni nuori on kasvanut ja kehittynyt hiihtäjänä, joten osa joukkueista on vahvistunut ilman seurasiirtojakin. Tämä vaatii meitäkin jatkuvasti kehittymään sekä yksilöinä että joukkueena. Yhtenäkään vuonna emme ole voineet lähteä kauteen henkseleitä paukutellen vaan nöyrinä haastamaan muita. Viime kautta lukuunottamatta Suomen cupin ensimmäinen viesti Vuokatissa on mennyt niin sanotusti vihkoon, mutta silti olemme nousseet siitä kohti parempia tuloksia ja voittoja. Periksiantamattomuus ja yhteinen päämäärä plus timanttinen kunto. Sillä pääsee jo pitkälle.

IMG 20161007 WA0009
Yhteiskuva Vanajanlinnan sisäänkäynnin edestä. Kuva: Sirpa Korkatti

Lounastauon jälkeen jalkauduimme kauppakeskus Goodmaniin kertomaan paikallisille tavoitteista ja arjestamme. Oli hauska nähdä, kuinka paljon paikalle saapui hiihdon ystäviä vaikkei talvi ole vielä edes alkanut. Paikalla oli myös Lumilajit liikuttavat -hankkeen maskotti Tuisku ja hiihtoseuran junioreita jakamassa infoa toiminnasta. Haastattelun ja virallisen ohjelman jälkeen otettiin yhteiskuvia, jaettiin nimmareita ja paikallaolijat pääsivät juttelemaan kanssamme kasvotusten. Kiva tavata faneja ja kuulla, kuinka olemme tarjonneet heillekin sykähdyttäviä urheiluhetkiä!

Kiitos vielä upeasta päivästä Vanajanlinnalle ja Linnanrouva Maarit Vihmalle upeista puitteista Voglian kuvauksille sekä mediainfolle! Kiitos Heidille, Olgalle ja Tiina-Marialle, saitte meidät näyttämään ja olomme tuntumaan linnanneidoilta! Kiitos Voglian Markku Virtaselle, että uskoo meihin ja yhteistyön voimaan! Kiitos kauppakeskus Goodmanille, että pääsimme jalkautumaan kansan sekaan! Sekä suuri kiitos Sipille, joka organisoi ja järjesti kaiken tämän!

LATUA AUKAISEMASSA

briko      markviest42       fi main logo web       noname       SFV logo

 GRK logo     prosentti pieni     patrol logo glow     1     Voglia