• LUKEMATTOMIA KILOMETREJÄ HIIHTOA

    LUKEMATTOMIA KILOMETREJÄ HIIHTOA

  • LÄHES 1000 TUNTIA TREENIÄ VUODESSA

    LÄHES 1000 TUNTIA TREENIÄ VUODESSA

  • TAHTOA JA MÄÄRÄTIETOISUUTTA

    TAHTOA JA MÄÄRÄTIETOISUUTTA

KISA-JA HARJOITUSKALENTERI

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

TULOSSA

Ei tulevia tapahtumia!

Tervetuloa nettisivuilleni! 

Kiva, että löysit sivuilleni. Täällä pääset seuraamaan matkaani huippu-urheilijana. Nyt laitetaan kaikki peliin. Aikaa ei ole hukattavana. Lahden MM-hiihdot alkavat jo 8 kuukauden päästä ja siitä vuoden päästä Pyeongchangin olympialaiset ja tavoitteenani on olla molemmissa mukana!

Harjoituskausi on käynnistynyt hyvin ja ensimmäinen leiri Norjan Sognefjelletissä on onnistuneesti takana. Leirin pääpaino oli hiihdossa, niin rullasuksilla kuin lumella ”pitkällä” suksella. Sognefjellet tarjosi tällä kertaa täydelliset olosuhteet harjoitella. Aurinko paistoi, ladut pysyivät suolauksen ansiosta liukkaina useista lämpöasteista huolimatta ja rullahiihtoon mäkeä riitti. Treeniä tuli 11 päivän aikana lähes 40 tuntia, joten kotimatkalla oli kaksi hyvin väsynyttä naista jakamassa ajovuoroja Tukholmaan. Kotona treenit jatkuivat parin kevyemmän päivän jälkeen.

Viime viikonloppuna suunnistettiin Jukolan viesti Lappeenrannassa. Pääsin aloittamaan Hämeenlinnan Suunnistajien ykkösjoukkueen Venlojen viestissä. Aloitusosuus meni alun haparointien ja pikku virheiden jälkeen hyvin ja pääsin vaihtamaan sijalla 29. Jos et ollut paikan päällä tai jäi lähetys televisiosta katsomatta, niin Yle Areenasta lähetys on nähtävissä vielä 25 päivää. Sieltä voit aloitusosuuden väliaikarasteilta bongata minut Hämeenlinnan Suunnistajien musta-vihreä-keltaisesta paidasta numerolla 32. Jussi Eskola teki hyvää työtä ja mainitsi minut lähes jokaisessa väliajassa.

Ensi viikolla leireilen Vuokatissa ja osallistun myös Vuokatin Aateli race rullahiihto- ja juoksukilpailuun.

Muista seurata menoani myös somessa! Facebookista, Instagramista ja Twitteristä minut löytää käyttäjätunnuksella @hakalamaija.

LATUA AUKAISEMASSA

briko      markviest42       fi main logo web       noname       SFV logo

 GRK logo     prosentti pieni     patrol logo glow     1     Voglia